Tlapková patrola letní pyžamo Star vel. 110/116

Tlapková patrola letní pyžamo Star vel. 110/116

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Tlapková patrola s krátkým rukávem a kraťasy o velikosti 116. Dívčí pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Převládající barva pyžama je růžová a zelená.

Velikost 116 / 5-6 let
104 116
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Tlapková patrola letní pyžamo Star vel. 110/116

Tlapková patrola letní pyžamo Star vel. 110/116 je pro děti ve věku 5-6 let skvělou volbou pro pohodlný a radostný spánek. Toto roztomilé pyžamo s krátkými rukávy a kraťasy je navrženo tak, aby vaše malé princezny měly nejen skvělý spánek, ale také se v něm cítily pohodlně a stylově.

S velikostí 116, která odpovídá dětem o výšce 112 - 116 cm, je toto pyžamo ideální pro vaše dívky, které milují komfort a krásný design. Jeho dvoubarevná kombinace růžové a zelené dodává pyžamu hravý a radostný vzhled, který zaručeně potěší.

Vyrobeno z 100% bavlny, toto pyžamo je nejen měkké na dotek, ale také prodyšné a příjemné na nošení, což je klíčové pro klidný spánek a odpočinek. Vaše děti se budou těšit na každou chvíli, kdy si toto pyžamo obléknou.

Toto pyžamo je dokonalým darem pro dívky, které ocení pohodlí, radostný design a kvalitu. Nechte své malé princezny prožívat své sny ve stylu s Tlapková patrola letním pyžamem Star. Každý večer bude zárukou spokojenosti, radosti a roztomilého vzhledu díky tomuto úžasnému pyžamu.