Tlapková Patrola pončo T-Rex

Tlapková Patrola pončo T-Rex

237 Kč s DPH
195,87 Kč bez DPH

Určeno pro malé dobrodruhy! Tlapková Patrola pončo T-Rex v zelené a modré barvě. Materiál 100% polyester, velikost 50x100 cm. Chlapci budou nadšeni!

Doplněk Ponča
  •  Skladem
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.
Dostupné i na prodejně za stejnou cenu.
V pondělí 29.4. do 15:00 hod. předáme dopravci.
Balíkovna 49,- Kč
Zásilkovna 89,- Kč
Česká pošta 99,- Kč


Dovoz: Polsko
Materiál: 100% polyester
Barva: zelená, modrá
Určení: pro chlapce
Údržba:

Velikost 50x100cm

Tlapková Patrola pončo T-Rex

Tlapková Patrola pončo T-Rex je skvělým způsobem, jak udělat malým dobrodruhům radost a zároveň jim poskytnout praktický doplněk pro každý den. Toto pončo je navrženo s ohledem na pohodlí a styl, který potěší jak malého nositele, tak i jeho rodiče.

Pončo je v krásných barvách zelené a modré, což okamžitě přitahuje pozornost a dodává dojem dobrodružství. Materiál je vyrobený z 100% polyesteru, což zajišťuje jeho měkkost, odolnost a snadnou údržbu.

Určeno pro chlapce, kteří milují Tlapkovou Patrolu a dinosaury. Velikost ponča je 50x100 cm, což zajišťuje dostatečnou délku a šířku pro pohodlné nošení a utěrání.

Pončo je skvělým společníkem na pláži, v bazénu nebo po koupání. Díky němu mohou malí dobrodruzi rychle usušit a zahřát se po vodních radovánkách.

Tlapková Patrola pončo T-Rex je ideálním způsobem, jak udělat radost malým fanouškům Tlapkové Patroly a zároveň jim poskytnout praktický a stylový doplněk pro všechna dobrodružství, která je čekají.