Tlapková Patrola batoh Rescue Knights

Tlapková Patrola batoh Rescue Knights

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Udělejte malým dobrodruhům radost s Tlapkovou Patrolou batohem Rescue Knights! S kapsami a nastavitelnými popruhy je skvělým společníkem do školky i na výlety.

Doplněk Batohy
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Tlapková Patrola batoh Rescue Knights

Modrá barva tohoto Tlapková Patrola batohu s motivem Rescue Knights z něj dělá ideálního společníka pro všechny malé dobrodruhy a fanoušky této oblíbené značky. Tlapková Patrola Batoh Rescue Knights je nejen krásným estetickým prvkem, ale také praktickým doplňkem pro každodenní život školáků i dětí na výletě.

Vyrobený z kvalitního 100% polyesteru, batoh je nejen odolný vůči běžným nárokům dětského života, ale také krásně vypráví příběh hrdinských záchranářů. Určeno pro chlapce, tento batoh dává dětem pocit, že jsou součástí Tlapkové Patroly, kde mohou prožívat svá vlastní dobrodružství.

S rozměry 32x25x15 cm nabízí Tlapková Patrola Batoh Rescue Knights dostatek prostoru pro uložení všech potřebných věcí. Díky jedné hlavní a jedné přední kapse spolu s dvěma postranními perforovanými kapsami lze v batohu snadno organizovat věci podle potřeby.

Nastavitelné polstrované popruhy zajišťují pohodlné nošení, což je zvláště důležité, když batoh nosí vaše dítě dlouhé hodiny. Tento batoh není jen praktickým doplňkem do školy, ale také skvělým společníkem na výlety, do školky či na návštěvu kamarádů.

Dejte vašim dětem možnost prožívat své vlastní dobrodružství s Tlapková Patrola Batohem Rescue Knights. Buďte součástí příběhu plného zábavy, učení a hrdinských činů!

Podobné produkty

Tlapková Patrola batoh Movie modrý

Tlapková Patrola batoh Movie modrý

297 Kč
Skladem
 Batohy