Pokémon dětská mikina s kapucí šedá Pikachu 140

Pokémon dětská mikina s kapucí šedá Pikachu 140

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětská mikina Pokémon o velikosti 140. Chlapecká i dívčí mikina je vyrobena z materiálu, kterým je bavlna, viskóza a polyester. Mikinu z velké části zaplňuje barva šedá.

Velikost 140 / 9-10 let
116 128 134 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Pokémon dětská mikina s kapucí šedá Pikachu 140

Pokémon dětská mikina s kapucí šedá Pikachu 140 je ideální volbou pro všechny malé fanoušky tohoto oblíbeného anime seriálu. Tato kvalitní dětská mikina s nezaměnitelným designem Pikachu bude ohromovat všechny, kdo ji uvidí. Mikina je určena pro děti ve věku 9-10 let s výškou 135 - 140 cm.

Materiál mikiny je z 91% bavlny, 5% viskózy a 4% polyesteru, což z ní dělá měkkou, pohodlnou a odolnou proti opotřebení. Šedá barva je univerzální a snadno se kombinuje s ostatními oblečení. Mikina je vhodná jak pro chlapce, tak pro dívky, což ji činí perfektním dárkem pro každého malého Pokémon fanouška.

Vnitřní strana mikiny je vyrobena z hřejivého fleecového materiálu. Tento materiál je nejen měkký a pohodlný, ale také hřejivý, což z ní dělá ideální volbu pro chladné měsíce.

Design mikiny je opravdu unikátní. Na přední straně mikiny je velký obrázek oblíbeného Pokémona, Pikachu. Tento design je jistě hit mezi malými fanoušky tohoto oblíbeného seriálu.

Pokémon dětská mikina s kapucí šedá Pikachu 140 je tedy skvělou volbou pro všechny, kdo chtějí udělat radost svým malým. Je to mimořádně kvalitní a pohodlná mikina, která bude dělat radost každému dítěti. Pokud hledáte ideální dárek pro své dítě, tato mikina je rozhodně stojí za zvážení.

Podobné produkty

Pokémon dětská mikina modrá Friends 140

Pokémon dětská mikina modrá Friends 140

387 Kč
Skladem
 140 / 9-10 let