Minecraft mikina s kapucí šedá Steve 128

Minecraft mikina s kapucí šedá Steve 128

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětská mikina Minecraft o velikosti 128. Chlapecká i dívčí mikina je vyrobena z materiálu, kterým je bavlna, viskóza a polyester. Mikinu z velké části zaplňuje barva šedá.

Velikost 128 / 7-8 let
116 128 134 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft mikina s kapucí šedá Steve 128

Představujeme vám jedinečný kousek dětského oblečení, který potěší všechny malé fanoušky populární počítačové hry - Minecraft mikinu s kapucí šedá Steve 128. Toto oblečení je ideální pro všechny mladé hráče, kteří se chtějí cítit jako součást svého oblíbeného herního světa.

Mikina je vyrobena z 91% bavlny, 5% viskózy a 4% polyesteru, což zaručuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost. Bavlna je příjemná na dotek a v době chladnějšího počasí poskytne teplou a pohodlnou vrstvu. Viskóza a polyester přidávají odolnost a pohodlí. Navíc je mikina šetrná k pokožce a nezpůsobuje podráždění.

Minecraft mikina s kapucí Steve má velikost 128, což odpovídá věkové kategorii 7-8 let (123 - 128 cm). Je to skvělý dar pro každého malého hráče, který miluje tuto populární hru. Tento kousek oblečení je určen pro chlapce i dívky a jeho barva je šedá.

Hlavní vlastností této mikiny je výrazný obrázek Steve, jednoho z hlavních postav hry Minecraft. Tento design je hravý a zároveň stylový, což ocení všichni malí fanoušci Minecraftu.

Posledním, ale ne méně důležitým prvkem je vnitřní strana z hřejivého fleecového materiálu. Díky tomu je mikina ideální pro chladnější dny a poskytne maximální pohodlí během nošení. Představte si radost vašeho malého milovníka Minecraftu, když otevře dar a uvidí tuto úžasnou mikinu!