Pokémon batoh Kamarádi

Pokémon batoh Kamarádi

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pokémon batoh Kamarádi - žlutá a modrá barva, 100% polyester. Pro malé chlapce i dívky. Rozměry 37 x 21 x 18 cm, pevný materiál s polstrovanými popruhy.

Doplněk Batohy
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Pokémon batoh Kamarádi

Pokud hledáte ten správný dárek, který rozzáří oči vašich malých miláčků, máme pro vás skvělou volbu – Pokémon batoh Kamarádi. Tento stylový a praktický batoh je nejen plný barevných dobrodružství, ale také nabízí prostorný úložný prostor pro všechny jejich věci.

Barva je kombinace žluté a modré, což dodává batohu hravost a veselý vzhled. Vysoce kvalitní materiál z 100% polyesteru zajišťuje odolnost a snadnou údržbu. Batoh je unisexový – vhodný pro malé chlapce i dívky, kteří zbožňují svět Pokémonů.

Rozměry batohu jsou 37 x 21 x 18 cm, což znamená, že je dostatečně prostorný pro všechny jejich věci. Pevný materiál a polstrované popruhy zajišťují pohodlné nošení a dlouhou životnost. Batoh je navíc vybaven jednou hlavní kapsou pro větší předměty, jednou přední kapsou pro snadný přístup k věcem a dvěma postranními kapsami pro drobnosti, které by neměly chybět.

Dopřejte svým dětem radost a praktičnost s tímto úžasným Pokémon batohem Kamarádi. Každý den bude cestování do školy nebo na výlety plný zábavy a pohodlí. Učiňte své malé miláčky šťastnými tímto skvělým dárkem!

Podobné produkty

Pokémon batoh Pokeball

Pokémon batoh Pokeball

857 Kč
Poslední 2 kusy
 Batohy
Pokémon batoh Gotta černý

Pokémon batoh Gotta černý

649 Kč
Poslední kus
 Batohy
Pokémon batoh Happy

Pokémon batoh Happy

277 Kč
Skladem
 Batohy